Haal meer uit uw dak!

Zonne-energiesystemen voor particulier, bedrijf en overheid.

Hoeksche Waard Solar, kortweg HW Solar, is een gezamenlijke onderneming van de broers Richard en Edwin Both. Beiden zijn op hun eigen vakgebied al jarenlang actief als ondernemer.

Per maart 2012 zijn zij nu ook gezamenlijk ondernemer binnen HW Solar. Zij ontwerpen, engineeren en installeren een alternatieve, duurzame energievoorziening gebruik makend van wind en zon.

Om haar werk op een betrouwbare basis te kunnen doen, beschikt HW Solar over alle benodigde certificaten op dit vakgebied zodat u verzekerd bent van uiteindelijk jarenlang profijt van lagere energiekosten.

 

Wij leveren betaalbare zonne-energie installaties aan diegenen die flink willen besparen op hun energierekening

advies & ontwerp

Een essentieel onderdeel van het ontwerpen van een zonnestroomsysteem is het bepalen van de energiebehoefte voor nu, maar zeker ook voor in de toekomst (stel de komende 25 jaar). De adviseur van HW Solar kan u hiermee van dienst zijn.

lees meer

montage & installatie

De zonnepanelen op het dak monteren kunt u, wanneer u handig bent, zelf ter hand nemen; zelf elektrotechnisch installeren is echter alleen toegestaan bij systemen onder de 2,25 Ampère, oftewel circa 600 Wp (wattpiek).

Grotere systemen dienen bij voorkeur te worden gemonteerd door specialisten in verband met valveiligheid constructieberekeningen bij ballast, waterhuishouding op het dak etc. Systemen met een grotere opbrengst dienen uitsluitend door een erkende elektrotechnische installateur uitgevoerd te worden omdat hiervoor veelal werkzaamheden in de groepenkast noodzakelijk zijn.

Bekijk hier afgeronde projecten van Hw Solar

Waarom zou u zonnepanelen aanschaffen?

Er zijn vele redenen te bedenken om op zonne-energie Hoeksche Waard over te stappen zowel privé als zakelijk.

Redenen om over te stappen op zonne-energie

Neemt u gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de voordelen van Zonnepanelen om zo voor een groot deel te kunnen voorzien in uw eigen energiewinning. Wij kunnen u er alles over vertellen.

HW Solar is aangesloten bij:

  • Holland Solar (de brancheorganisatie van Nederlandse experts in zonne-energie)
  • Uneto VNI (ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel)
  • Hoeksche Waard Duurzaam (coöperatie met als doel de verduurzaming van de Hoeksche Waard)

HW Solar is een SEI – erkend installatiebedrijf, vakdiscipline EVI Zonnestroom (PV).

Wilhelminastraat 17 | 3262 SV | Oud-Beijerland | Tel: 0186-620165 | 06-54235435 | Email: info@hwsolar.nl | Website: www.hwsolar.nl