HOT COLD! The ROCKS!!

Rocks ijsblokjes en Rocks crushed ijs zijn altijd direct uit voorraad leverbaar.

Binnen zeer korte tijd kan iedere gewenste hoeveelheid op echt iedere locatie in Nederland worden geleverd, omdat wij onze eigen bezorgdienst hebben. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar! Bel ons: 06 – 10200200

Lees meer over The Rocks

Rocks kan voor ieder festival, jubileumviering of klantendag de ultieme rots in de branding voor je zijn. Van alleen de levering van de benodigde hoeveelheid crushed ijs voor de cocktailbar of het buffet en über-koele op maat gemaakte ijsdecoraties, tot de volledige huur van de inrichting. Zelfs de catering kunnen wij helemaal verzorgen, zo eenvoudig of uitgebreid je maar wilt! Je kunt bij Rocks alle benodigdheden voor een geslaagd event huren, zoals elegant-chique of juist heel hippe wijnkoelers, originele bartafels met daarin een bak voor het crushed ijs voor je buffet, stoelen, tenten, glaswerk, planten – wat je plannen ook zijn, Rocks kan ze waarmaken. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden van onze horeca & event-verhuur voor jouw gelegenheid te bespreken en laat je verrassen door onze veelzijdigheid.

Rocks IJssculpturen stralen een niet te evenaren elegantie en originaliteit uit. Wat je ook in gedachten hebt; als weddingplanner krijg je misschien de wens voor een stijlvol, romantische ijssculptuur van een cupido met linten op de buffettafel? Je bent horeca-ondernemer en wilt een schitterend groot zandkasteel van mat wit ijs bij de grand opening van jullie nieuwe strandbar? Rocks maakt de ijssculptuur van je dromen, in glashelder ijs of in mooi melkwit ijs met een mat effect, werkelijk alles is te bespreken. Wij voeren elke uitdaging met professioneel plezier uit.
Rocks IJssculpturen zorgen dat je nog echt een onuitwisbare indruk kunt maken op je gasten. In een tijd waarin men van alles bij elkaar googled en men doorgaans als decoratie even snel een banner laat printen, kun je nog echt een statement maken als eersteklas event door een op maat gemaakte ijsdecoratie te bestellen; het absolute pronkstuk op het buffet, de champagne- of cocktailbar.
In deze visuele tijd waarin iedereen continu foto’s deelt kun je een echt succesvol event neerzetten door als absolute blikvanger een speciaal voor de gelegenheid gemaakte en zorgvuldig belichte ijssculptuur te tonen.

the rocks adresgegevens

the rocks ijs bestellen