VoorjaarsRetraite in Cadzand van 18 t/m 20 maart 2016

Terug naar jezelf in de prachtige omgeving van Cadzand

Zoals Carl Gustav Jung(een Zwitsers psycholoog)  zei naar buiten kijken is dromen en naar binnen kijken is ontwaken.

retraite in nederland

Een lang weekend mediteren, yoga en een workshop gericht op bewustzijn.

Het weekend is inclusief alle workshops, twee overnachtingen en vegetarische & biologische maaltijden.
Ook gaat er een team van therapeuten mee en kun je aanvullend ontspannende massages bijboeken of met een detox coach een persoonlijk advies bespreken. Voor een speciale aanbieding van € 25. Meerdere mogelijkheden.

De kosten zijn € 250.

Voor informatie belt u met Patricia Lie Tel : o6 – 42000500 of mailt u naar info@ledauphine.nl

We hebben het zo druk met de rol die ons dagelijks leven van ons vraagt dat we ons gemakkelijk in dit proces verliezen. Daardoor kunnen er allerlei klachten ontstaan waaronder stress, stemmingswisselingen of gezondheidsklachten zoals hartklachten en hoge bloeddruk. Je bent bezig met de uiterlijke wereld en verliest het contact met je innerlijke wereld, met wie je oorspronkelijk bent.

Meditatie is bij uitstek het middel om weer in contact te komen met wie je oorspronkelijk bent. De inzichten die hiermee gepaard kunnen gaan, stellen je in staat om langzaam maar zeker, in jouw tempo en op jouw manier, jezelf te transformeren in overeenstemming met je oorspronkelijke zelf.
Meditatie leert je te ontstressen, tijd voor jezelf te maken en efficiënter gebruik te maken van je eigen energie. Je ontwikkelt meer aandacht en concentratie voor jezelf, je omgeving en de mensen om je heen. Je ontdekt dat de antwoorden op je (levens)vragen in jezelf besloten liggen. Vaak kan je de oplossingen niet zien doordat er gedachten of emoties voor zitten.

Voor informatie over Retraite in Nederland belt u met Patricia Lie Tel : o6 – 42000500 of mailt u naar info@ledauphine.nl