Telewassers reiniging & nanocoating

Gespecialiseerd in het aanbrengen van nanocoating

Telewassers reiniging & nanocoating reinigt zonnepanelen, ramen, dakkapellen op hoogte met een tuckerpole systeem.

Een tuckerpole systeem is een systeem dat werkt met een steel met een osmosewater toevoer tot wel 15 meter hoogte. Osmosewater is water waar geen kalken, mineralen of andere verontreinigingen inzitten en droogt streeploos op. Telewassers reiniging & nanocoating is ook een specialistisch reinigings bedrijf die NIVANTO nanocoating levert en aanbrengt op alle denkbare oppervlaktes.

NIVANTO premium nanocoatings heeft een webshop voor particulieren en bedrijven met alle coatings en de nodige hulpmiddelen. De gekochte producten worden met een duidelijke handleiding geleverd zodat deze ook gemakkelijk zelf aan te brengen zijn.

nanocoating nederland
nanocoating nederland

Voor reinigingsdiensten op hoogte bent u bij telewassers aan het juiste adres. Zijn uw ramen vervuild, het trespa kan een opfrisbeurt krijgen, of ziet u uw rendement van uw zonnepanelen dalen? Er zijn meerdere oplossingen om alles schoon te maken, en schoon te houden. Een oplossing om uw zonnepanelen schoon te houden is een nanocoating genaamd NIVANTO Zonnepaneel.

Nanocoatings zijn onzichtbare water- en vuilafstotend coatings. De coatings zijn met een spray gemakkelijk op de oppervlaktes aan te brengen, en u ziet vrijwel direct resultaat.
NIVANTO Steen kunt u aanbrengen op de gevel van uw huis zodat de gevel waterafstotend wordt en de vocht zal niet meer in de muur trekken. De gevel blijft nieuw.
NIVANTO Zonnepaneel zorgt voor een “zelfreinigend” zonnepaneel. De coating blijft 3 tot 8 jaar zitten afhankelijk van de omstandigheden.
NIVANTO Textiel & Leer is een coating voor alle textiel en lederen objecten. Ook deze coating zorgt ervoor dat die oppervlaktes gemakkelijk te reinigen word. Aan te brengen op uw leren bank/ schoenen of bijv. uw jas.
NIVANTO Glas & Keramiek kunt u gebruiken op alle glazen/ keramische ondergronden. Het is de oplossing voor badkamers, autoruiten, moeilijk bereikbare ramen om te lappen, toiletpotten etc. De behandelde oppervlaktes zijn gemakkelijk te reinigen, en blijven langer schoon.
NIVANTO Kunststof & Metaal kunt u gebruiken op bijvoorbeeld rvs, autolakken, kunststof kozijnen, gelakte materialen etc. U kunt deze oppervlaktes met water reinigen. Ook is de coating bestemd tegen reinigingsmiddelen. De coating is na reining weer voor een lange tijd 100% werkzaam.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de nanocoatings van NIVANTO of in de reinigingsdiensten van telewassers?
Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact op met onderstaande telefoonnummer of mailadres.

Wij hopen u snel te spreken.

Telewassers reiniging & nanocoating
Zonnedauw 6 | 1911PT | Uitgeest
06-38368358
info@telewassers.nl
www.telewassers.nl