Organisatiebureau Meer Waard

Meer Waard neemt de complete organisatie voor uw groepsactiviteit in de Hoeksche Waard uit handen..

Meer Waard is het organisatiebureau voor groepsactiviteiten in de Hoeksche Waard.

Een schitterend stukje Nederland met een uniek polderlandschap, op 20 min rijden vanaf Rotterdam. Ontdek de Hoeksche Waard met collega’s, vrienden of familie en laat Meer Waard voor u een (dag)arrangement organiseren voor u.

Groepsactiviteiten Nederland voor particulieren & bedrijven

De groepsactiviteiten vinden plaats op het gebied van recreatieve, culturele, sportieve, culturele en culinaire arrangementen in de Hoeksche Waard.

Meer Waard neemt graag uw planning uit handen om een bijzonder arrangement voor u te organiseren voor u en uw collega’s , vrienden en of familieleden. Met behulp van lokale ondernemers maakt Meer Waard uw arrangement op maat, waarbij uiteraard uw wensen centraal blijven staan.

Enkele voorbeelden van activiteiten zijn:

Vergaderen op een bijzonder mooi en groot landgoed met een biologische lunch, een huifkartocht door de natuur met (picknick) lunch op het eiland Tiengemeten, workshop Afrikaans Trommelen, boerengolf, boogschieten, kano en steptochten, diverse sport-en spelactiviteiten (met bbq of buffet) op een heus groot Fort, vaartochten met complete catering aan boord van en naar de Hoeksche Waard ( vanuit of naar het dorp Oud-Beijerland) en nog veel meer…………..

groepsactiviteiten nederland
groepsactiviteiten nederland

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Kijk dan eens op www.meerwaard.com
Meer Waard maakt vrijblijvend een offerte voor u op maat.

Wordt ook úw uitje Meer Waard?

Speciale kortingsactie!

Wilt u een groepsactiviteit laten organiseren en vermeldt u bij de reservering bij Meer Waard de code: MW2015GIN dan ontvangt u 5% korting op de arrangementsprijs, met uitzondering op de vaartochten.

Graag tot ziens in de Hoeksche Waard,
Gera van der Meer

Meer Waard
Puccinistraat 4 | 3261 JM | Oud-Beijerland
06-10875194
info@meerwaard.com
www.meerwaard.com