Juli 2016

OK… we gaan het doen. LEES EVEN GOED wat je moet doen 😉

We gaan de site vullen en jullie mogen GRATIS meehelpen. Pak deze buitenkans!

Wat moet je doen? Scroll naar beneden en vul het online formulier in!  Je zit nergens aan vast!

Kies voor het éénmalig bericht GRATIS!

Je ontvangt van ons je eigen inlogcode voor de website en je mag  zelf een bericht samen stellen wat we plaatsen op de frontpage, in de desbetreffende categorie en we vermelden je op onze social media kanalen! Je bericht blijft een half jaar op de website staan! Het is écht super simpel! En anders zijn de hulplijnen voor je geopend.

GRATIS meedoen, wat wil je nog meer? GO!!

 

Hoe werkt het?

Het is simpel…….Jouw bedrijf komt altijd op de frontpage terecht van Gezien in Nederland.

Met je inlogcode krijg je toegang tot een aantal templates waaruit je kunt kiezen. Je kiest een template en vult heel eenvoudig het bijbehorende online formulier in. Met één druk op de knop verstuur je je tekstbestand en beeldmateriaal naar ons en wij dragen er zorg voor dat dit op de website komt. Zowel op de frontpage als in de bijbehorende categorie(en). Jouw berichten worden ook verzameld onder jouw bedrijfsnaam (jouw eigen blogpagina dus binnen de site) zolang je meedoet met Gezien in Nederland. (mits je zelf iets verwijderd wilt hebben)

Het mag van alles zijn. Een videofilmpje, een aanbieding, een promo, een product uitgelicht, een favoriet artikel uit je webshop, een afgerond project, een showcase.. we laten het aan jouw creativiteit over.

Van elk bericht dat gepost wordt op de site, gaat er een bericht op Facebook en Twitter! Videofilmpjes kunnen we uploaden naar YouTube. Alles om je zoveel mogelijk op het internet te krijgen zodat je meer ingangen hebt op internet naar jouw product e/o dienst. Hoe meer berichten je maakt, met elk een unieke url (webadres), hoe meer je voorbij komt op het internet.

Met elk bericht dat je maakt heb je dus weer een lead naar je website en dus naar jouw product of dienst te pakken. Wij schrijven je SEO en zorgen ervoor dat in elk bericht een andere zoekterm wordt gebruikt met een unieke URL (websiteadres) waarop je gevonden wilt worden.

De mogelijkheden

*VIP ☆☆☆: We reserveren maximaal 20 VIP plaatsen, waarvan de eerste 6 VIP DIAMOND en de overige VIP GOLD zijn. VOL=VOL!

BASIS ☆

12 x per jaar jouw bericht op onze frontpage, onze facebookpagina, Twitter en elk bericht wordt geplaatst in de desbetreffende categorie.

Deze berichten maak je zelf!

Je krijgt je eigen inlogcode onder je bedrijfsnaam. Alle berichten die je maakt worden tevens verzameld op je eigen blogpagina binnen de website.

Je krijgt een BONUS bericht voor de decembermaand.

Kosten € 200,- voor een heel jaar!
(Dat komt neer op 15,38 per geplaatst bericht)

Populair ☆☆

Heeft u veel te vertellen, zoekt u veel naamsbekendheid, of heeft u bijvoorbeeld een webshop en wilt u specifieke producten uitlichten bij een ander publiek dan in uw eigen kringen?

Dan is dit wellicht voor u de beste optie!

U maakt zelf uw berichten met een maximum van 6 x per maand.  Ook voor deze berichten geldt dat ze altijd op de frontpage en in de bijbehorende categorie(en) terecht komen én ook deze berichten worden doorgezet naar onze social media kanalen.

Kosten : € 350,- per jaar
( Dat komt neer op € 4,86 per geplaatst bericht)

VIP ☆☆☆

Hierin hebben we 2 klasses, namelijk *Gold & Diamond VIP

VIP DIAMOND

Je krijgt een vaste banner van je bedrijf met directe link naar je website vanaf de frontpage. De eerste 6 bovenaan kosten € 999,- voor een heel jaar.

VIP GOLD

Je krijgt een vaste banner van je bedrijf met directe link naar je website vanaf de frontpage. Deze staan direct onder VIP Diamond en kosten € 750,- voor een heel jaar.

Uiteraard hebben VIPS ook alle extra mogelijkheden zoals in Populair ☆☆

Ik wil meedoen met Gezien in Nederland

 

Klaar? Verzenden maar!

Online adverteren in Nederland was nog nooit zo tof!

Op www.gezienindehoekschewaard.nlwww.gezieninvoorneputten.nl en www.gezieninrotterdam.nl zijn we al volop aan de slag.