Je gaat monter richting je bedrijfspand voor een nieuwe werkdag en je treft je hele gevel aan met wat anderen als “kunst” beschouwen.

Ongevraagde muurschilderingen op je eigendom… GRAFFITI!

Graffiti – ART!

Graffiti makers zijn op een missie.

Leuk voor ze, maar als jouw pand het decor vormt voor hun toneel, dan ben je op z’n zachts gezegd ” NIET BLIJ”!

Je mooie gevel wordt ontsiert door een “lelijk” stukje creativiteit door een vandaal die zich “graffiti-artist” noemt.

graffiti verwijderen hoeksche waard

Misschien had je geluk en lijkt het nog ergens op, maar in de meeste gevallen is het gewoon niet om aan te zien! En daarbij: als je een muurschildering had gewild op je pand, dan had je zelf wel iemand gebeld die dit voor je had kunnen doen.

De graffiti moet er dus af! En snel ook … je representatieve pand ziet er niet uit! En dat wil je niet!

Graffiti verwijderen is een specialistische klus

Wil je zelf graffiti verwijderen, ben je dan bewust dat je het juiste materiaal gebruikt die past bij het materiaal waar de graffiti op gespoten is. Bakstenen vragen een heel andere manier van verwijderen van graffiti dan een bushokje bijvoorbeeld. Eigenlijk is het verwijderen van graffiti werk voor de specialist. Je moet écht rekening houden met een aantal belangrijke factoren zodat je de ondergrond niet beschadigd en nog verder van huis bent.

Materialen om Graffiti te verwijderen noemen we stripper of afbijter

Je kiest een afbijter op basis van het soort ondergrond. Alkalische graffiti-afbijters doen het goed op steen, maar laat aluminium oplossen. Let er dus bijvoorbeeld op dat je het kozijn niet meeneemt, want dan verwijder je niet alleen de graffiti, maar je beschadigt ook je kozijn.

Naast dat het een tijdrovende klus is, is het dus van belang dat je weet welk materiaal voor welke ondergrond benodigd is.

Wij hebben alles in huis om de Graffiti snel en vakkundig te verwijderen zonder dat je aluminium-, houten-, glas-, metalen- of stenen ondergrond beschadigd raakt. Vaak is het zo dat een gevel uit verschillende soorten ondergronden bestaat. Dan wordt het écht een hele tour om het zelf te doen.

Ons advies!

Ons advies is: Als je zelf graffiti verwijdert, laat je dan goed informeren over het te gebruiken materiaal.

Wil je meer weten over specialistische verwijdering van graffiti? Stuur ons rustig een mail voor een offerte of bel direct met telefoonnummer: 06-547 957 43

Bezoek direct de website van Malos BV

MALOS BV
Schoonmaak- en Glazenwasserij Hoeksche Waard
Schaapherderweg 5-d | 2988 CK Ridderkerk
Tel. 0031 (0)6 547 957 43

CONTACT :
Mail: info@malos.nl
Website: www.malos.nl

Overige diensten

Vloeronderhoud
Glas- en Gevelreiniging
Graffiti
Dieptereiniging
Bouwoplevering
Trottoir reinigen